הפוסט החליט לתת דרור לשמנמנותו ולחלוק איתכם מתכונים מדי פעם.
העמוד הזה ירכז אותם, כדי שיהיה לכם נוח ונעים 🙂
לכבוד וולנטייז מארינקא החליטה לאתגר את הפוסט עם קינוח שהוא דייט ראשון. בתגובה הפוסט החליט לאתגר את ארון האלכוהול שלו ואת כישורי הצילום שלו – קבלו את הבראוניז דייט ראשון שלו, עם גינס בבראוניז, אייריש קרים בפטיסייר ופרפרים (בבטן ועל הקינוח!)
שנת 2018 הגיעה והביאה איתה (כנראה) השראה מיוחדת לפרויקט מארינקא – הכינו את בלוטות הטעם, הפשילו שרוולים ותכינו טארט גבינה כחולה ושוקולד מריר, או-לה-לה! 🙂
אחרי קצת (הרבה) מנוחה ועם רוח חדשה במפרשים, השף בלונדיני החליט להכיר לעולם את הקינוח-בהשראת-אש שלו – קרם ברולה שוקולד צ'ילי מעושן!
האחד באפריל בד"כ מביא איתו טרלולים שונים ומשונים לעולם, ושנת 2017 גרמה לפוסט להניב לכם מתכון ללזניה מתוקה, תאמינו או לא 🙂
לכבוד פורים הפוסט החליט לעדכן קצת את גזרת אזני ההמן עם קצת ממרח לוטוס בבצק ושברי עוגיות לוטוס במלית – קבלו אותן: אזני נוטלוטוס!
ט"ו בשבט בפתח – טארט מרווה מרענן יעזור לכם להתמודד עם המתח 😛
לכבוד ערב ראש השנה האזרחית הפוסט מפנק אתכם במתכון לפרליקר – פרליני שוקולד טעימים במילוי גנאש שיכור וטעייייים!
חודש דצמבר הביא איתו קינוח מייפל חגיגי במיוחד – פחזניית מייפל במילוי פטיסייר מייפל ועיטור טוויל מייפל, או בשמה הקליט יותר: טריי-מייפל-פאף!
זוכר את נובמבר? בטח שכן, עם פבלובת מוס שוקולד עשירה שיכולה להפוך גם לקינוח כוסות חגיגי ועתיר רושם! כמו כן, היא לא רק מהממת, אלא גם מהווה פתרון אפקטיבי לניצול חלבונים 🙂
ספטמבר החליט להביא אותה במתיקות: ביסקוטי דבש, פיסטוקים וחמוציות – חגיגיים וטעימים!
חודש אוגוסט הגיע ואיתו טראפלס מנגו קיציים – שוקולד מריר, שוקולד לבן, מנגו… אושר 🙂 אה, ובגלל שהפוסט פסיכי קיבלתם גם מתכון בונוס לגלידה (הפניה למתכון מעולה לסולרו ביתי שהוא מצא + גיוון פסיפלורה-אי!)
חודש יוני הביא איתו את הגרסה של הפוסט לבוסטון קרים פאי, שכוללת טעמי וניל, קפה ושוקולד לבן מקורמל. ואפילו מתכון בונוס של הבראוניז המושחתים בתולדות הפוסט… היפ היפ הוריי!
הו וואו, בפברואר הפוסט הגיש לכם זוג מתכוני לוז לתפארת יום הנוטלה: גם גלידת נוטלוטוס מהממת וגם הפאי של נילי, שכולל לוז, וניל ושוקולד. אומנומנום!
חודש חדש, שנה חדשה, מתכון חדש. רק הגיוני, לא? 😀 עוגת תה ירוק ולימון חגיגית!
יש מי שנובמבר מביא לו שפם, ויש מי שנובמבר מביא לו מאפי שמרים פיניים!
ספטמבר הביא לכם פוקאצ'ה עם ענבים וגורגונזולה (וזילופון בלסמי מצומצם).
עם חודש יוני הגיעה אליכם לימונדת-וניל-ג'ינג'ר מפנקת.
אביב הגיע, גלידת-עוגיות-שיבולת-שועל באה!
פורים שמח! חודש מרץ הגיע, קרד תפוז ועוגת גבינה תואמת באו 🙂
שלג הגיע, פברואר בא! יאללה יאללה, מסיבת שקדים!!!!
שנת 2015 התחילה בביקור מולדת של הפוסט, שהפך חגיגי במיוחד בזכות שיתוף פעולה משפחתי שהוליד עוגת קצפת ותותים עם ג'לי שמפניה. וגם – המון כיף ותמונות מהממות 🙂
שלום לך דצמבר! ושלום לך גם עוגת שמרים במילוי פטיסייר וניל והמווון סניקרס! מי הזיז את הסניקרס שלי? הממממ… מסתבר שאני 😛
אוקטובר התחיל, הסתיו הראה פניו בישראל והפוסט החליט לעבור לגור בארץ שבה הסתיו הוא חתיכת ביג דיל ולהכיר לכם את הפיננסייר הצפון אמריקאי!
עבר יותר מדי זמן, אבל חודש יולי הביא עמו בסערה חמצמצה קרם ברולימון מרענן ומפנק!
סיומו של חודש ינואר ותחילתו של פברואר הביאו אלינו את הטריקולור ערמונים, אחד הקינוחים השווים שיצאו מבית היוצר של הפוסט כנראה- נסו ותהנו!
בחודש ינואר הפוסט החליט להמליח לכם קצת את החיים, או יותר נכון – להחריף אותם – עם המחמם הרשמי החדש של החורף שלכם: מיני לחם תירס עם קיק!
בחודש דצמבר הוכרז איחוד חוצה גבולות בפאי אחד. פאי פיסטוק לימון ופטל, משכין השלום הביתי שלכם 😉
בלי קשר לפרויקט כחומר ביד הבלוגר – הפוסט היה חייב להשוויץ בחמודי פאי שהכין לכבוד הידוע…
במקום להצמיח שפם הפוסט החליט להקדיש את חודש נובמבר לפצצות אנרגיה קטנות ומפנקות: מעירציפן!
ספטמבר הביא רימונים לא החלטיים וביישנים מדי, אבל אוקטובר נפתח בפוסט מהיר של בראוניז חלבה לעניים
בחודש אוגוסט הפוסט החליט לערוך ניסויים בבני אדם, אה אופסי – בבוטנים. התוצאה: קראמבל טבעוני (מבוסס חמאת בוטנים)
חודש יולי מזמן לכם גלידה! ולא סתם גלידה, אלא אחת שקוראים לה 2קוקוס 2לימון!
המתכון הראשון: הפוסט החליט להצטרף לפרוייקט "כחומר ביד הבלוגר" של אתר מנטקה. בסיבוב הראשון הכין בראוניז משובצים בפטל-curd חמצמץ וטעים
להשאיר תגובה